X
Back to the top

O nas

O nas

Že od leta 1998 se ukvarjamo z izdelavo stavbnega pohištva. Ustanovitelja Božo in Peter Nagode sta na začetku svoje uspešne poslovne poti izdelovala PVC okna. Ker se je povpraševanje po aluminijastem stavbnem pohištvu na trgu izjemno povečalo, smo leta 2011 začeli s proizvodnjo le teh. Sedež podjetja je v Postojni, kjer se odvija tudi celotni proces izdelave stavbnega pohištva.

Sledimo svoji viziji, ki stremi k temu, da smo kakovostni proizvajalec stavbnega pohištva, usmerjeni k razvoju, predani okenski industriji in odprti za nove možnosti na trgu. Zato smo leta 2018 zgradili povsem novo lakirnico za prašno barvanje različnih vrst kovin. Imamo najmodernejšo tehnološko linijo za prašno barvanje vseh vrst kovin.

Imamo znanje in izkušeno ekipo, da vse storitve opravljamo na visokem nivoju.

Naše podjetje se še vedno razvija in raste. Trenutno imamo zaposlenih kar 60 ljudi in pričakujemo, da se bo to število še povečalo. Skupaj sledimo tržnim zahtevam, prilagajamo in nadgrajujemo svoj seznam ponudbe. Na ta način ostajamo konkurenčni in prepoznavni na trgu v Sloveniji in tudi v tujini.

Naziv : PVC Nagode d. o. o.
Naslov: Tržaška cesta 87a, SI-6230 Postojna
Davčna številka: SI82440905
Davčni zavezanec:  DA
Matična številka: 1510932000

TRR: A Banka Vipa d. d. 0510-0801-0746-622
Dejavnost: proizvodnja, prodaja in montaža PVC in ALU stavbnega pohištva
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo (d. o. o.)
Vpis v sodni register:  registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, vl. št. 1/00524/00
Zastopnika družbe: Nagode Peter, direktor družbe, Nagode Božo, tehnični direktor

Vse pravice pridržane © 2019 | PVC Nagode d.o.o.